Ons verhaal

Welkom in onze webshop, waar vakmanschap en elegantie samenkomen in prachtig handgemaakt Tsjechisch glaswerk! Onze inspiratie voor deze webshop komt voort uit het jarenlange familiebedrijf in Tsjechië, gespecialiseerd in glaswerk. Tsjechisch glaswerk staat wereldwijd bekend vanwege de uitzonderlijke kwaliteit, het gebruik van hoogwaardig kristal en het oog voor detail.

 

Elk stuk glas, in onze SKLOGLASS handgemaakte collecties en vazen, is met liefde en vakmanschap handgemaakt. Ons erfgoed, doordrenkt met traditie en innovatie, heeft geleid tot unieke creaties. We hebben het klassieke glaswerk een moderne twist gegeven, waardoor ze aansluiten bij hedendaagse stijlen.

 

Wat ons onderscheidt? Dat is onze persoonlijke aandacht en toewijding aan het ambacht. Onze professionals met jarenlange ervaring zorgen ervoor dat elk stuk glas met precisie wordt vervaardigd. Onze producten vertegenwoordigen een perfecte combinatie van traditioneel vakmanschap en eigentijds design.

 

Ontdek onze diverse collecties handgemaakt glaswerk, geschikt voor diverse gelegenheden zoals bruiloften, jubilea, feesten of als bijzonder cadeau voor hem of haar. We begrijpen dat een persoonlijk tintje belangrijk kan zijn en daarom bieden we ook maatwerk aan bij het graveren van glaswerk. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op om uw wensen samen te verkennen. We staan klaar om samen met u iets unieks te creëren dat voor altijd gekoesterd zal worden.

 

Geniet van de tijdloze schoonheid van ons handgemaakte Tsjechische glaswerk, rechtstreeks bij u thuis geleverd. Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop. We kijken ernaar uit om iets bijzonders voor u te mogen maken.