Verzenden & retourneren

Je kunt je bestelling op verschillende manieren laten bezorgen in Nederland. De bezorging van je bestelling wordt uitgevoerd door PostNL of DHL. De verzendkosten zijn €6 per pakketje. Als je bestelling boven €100 is dan is de verzending gratis. Het is mogelijk dat de bezorger om een handtekening voor ontvangst vraagt. In enkele gevallen kan alleen de geadresseerde tekenen voor ontvangst. Wij bezorgen alleen op een fysiek adres in Nederland.

Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een bericht achter in je brievenbus. Na twee mislukte aanbiedpogingen wordt het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor of PostNL(DHL) servicepunt bij jou in de buurt gebracht. Je hebt dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Neem in dit geval het bericht van de bezorger en je legitimatiebewijs mee (rijbewijs/paspoort) als je het pakket ophaalt.

Afwijkende verzendkosten worden afhankelijk tijdens het bestelproces duidelijk gemaakt. Het product met de hoogste verzendkosten is leidend voor de gehele bestelling, ongeacht het aantal producten in je winkelmand. De verzendkosten bij de bestelling zijn voor rekening van de koper. Retourneren is gratis.