Hoe graveren we op onze producten?

Op zoek naar een betoverend cadeau dat elegantie en een persoonlijke touch combineert? Ontdek onze exclusieve aanbieding voor zandgraveren op glazen en vazen! Laat deze feestdagen een blijvende indruk achter met een prachtig stuk glaswerk, verfijnd gegraveerd met precisie en liefde.

Wat bieden wij aan:

  1. Graveren op Maat: Personaliseer glazen en vazen met namen, initialen, datums, logo of inspirerende citaten. Creëer iets unieks en speciaals voor uw dierbaren.

  2. Elegant Glaswerk: Kies uit Skloglass selectie van hoogwaardige glazen en vazen, perfect voor verschillende gelegenheden. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en esthetiek.

  3. Vakmanschap: Wij zorgen voor elk detail, van het kiezen van het juiste lettertype tot het graveren met precisie, om een verbluffend resultaat te garanderen.

  4. Feestelijke Verpakking: Elk gepersonaliseerd stuk wordt met zorg verpakt in een cadeauverpakking. Een cadeau dat klaar is om indruk te maken niet alleen onder de kerstboom!

Waarom kiezen voor zandgraveren:

Zandgraveren op glazen en vazen is een techniek die een subtiel en toch opvallend ontwerp op het glas creëert. Het zorgt voor een blijvende herinnering, perfect voor deze feestelijke tijd van het jaar.

Hoe te bestellen:

  Stuur ons een e-mail op [email protected] :

  1. tekst (namen, initialen, datums, logo....)welke gaat op de product.
  2. Product uit ons assortiment (alleen Skloglass producten).
  3. Datum wanneer u het cadeau nodig hebt.

Het productieproces neem wat tijd in beslag (ca 10 werkdagen). Wij nemen vooraf personlijk contact met u op.

Klara
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter